Închirierea unei mașini este o acțiune care poate îmbunătăți orice călătorie, indiferent dacă este vorba de muncă, de o vacanță sau de o călătorie rutieră. În loc să depindeți de serviciile de transport public, puteți opta pentru închirierea unei mașini care vă va economisi timp și confort, ducându-vă oricând doriți la centrul comercial, la locul de conferințe sau la cea mai apropiată stațiune montană. Pentru a vă optimiza costurile și pentru a evita orice posibil nemulțumire în timpul experienței dvs. de închiriere, iată 3 sfaturi despre care ar trebui să vă uitați:

Dimensiunea mașinii

Luați în considerare numărul de persoane pe care le veți transporta în timpul călătoriei. Dacă pierdeți membrii familiei cu dvs., ar putea fi o idee bună să alegeți un vehicul mai mare, cu suficiente locuri pentru toată lumea. De asemenea, fii cu ochii pe spațiul pentru bagaje al mașinilor, deoarece cazurile tuturor trebuie să se potrivească în portbagaj, nu vrei ca mătușa ta fashionistă să te surprindă cu o duzină de trolere luate cu ea. Dacă intenționați să faceți drumeții, schi sau practicați orice sport extrem (hyperlink), este posibil să aveți nevoie de spațiu suplimentar. O opțiune bună pe care o recomandăm pentru o astfel de situație este Volkswagen Multivan 2.1, o autoutilitară confortabilă și modernă, care se potrivește tuturor nevoilor. Rețineți: este posibil ca locul de mijloc al majorității setului din spate al mașinii să nu fie confortabil pentru niciun pasager, așa că asigurați-vă că ați verificat acest lucru! Cu toate acestea, nu este cazul Volkswagen Minivan 🙂

 Pe de altă parte, un biplac sau orice mic convertibil este excelent pentru călătorii de lucru sau orice călătorie pe care o faceți singur. 

Consum de combustibil

Toate companiile de închirieri auto necesită ca clientul să realimenteze înainte de a returna mașina. În acest sens, încercați să mergeți cât mai economic posibil. Rețineți 2 reguli de bază: benzina consumă mai mult decât motorina și mașinile mai mari consumă mai mult decât mașinile mai mici. De asemenea, motoarele tind să consume mai mult pe măsură ce cresc în putere (cai putere). O opțiune foarte fiabilă oferită de compania noastră este Volkswagen Multivan 6., cu un consum între 6.9-7.2l / 100km, o performanță foarte bună pentru motorul său.

Unde te duci

Poate doriți o mașină diferită pentru a face o excursie montană în Bucovina decât pentru a zbura deasupra orașului pentru o călătorie de lucru. De exemplu, dacă trebuie să vă deplasați foarte mult în oraș sau regiune, vă recomandăm să alegeți o mașină cu un consum redus. În aceeași notă, dacă va trebui să parcați mult mașina, o opțiune bună ar fi mai degrabă o mașină de dimensiuni mici decât una mare. Căutați caracteristici ale mașinilor care se potrivesc nevoilor dvs.!

Nu vă faceți griji, avem opțiuni pentru oricine. De exemplu, atunci când mergeți la o călătorie de lucru, poate doriți să optați pentru un decapotabil rece, care vă va pune într-o poziție de putere la un preț bun, cum ar fi acest BMW Seria 5 pe care îl oferim. O opțiune bună pentru declanșarea drumului în clasă este acest confortabil Range Rover Sport, care vă va duce în siguranță pe orice drum posibil.

Închirierea unei mașini este o decizie care poate îmbunătăţi orice călătorie, indiferent de tipul acesteia. Foloseste asta ghid să alegeți corect o mașină pentru a vă bucura de șederea la maxim!

Postări recomandate